Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Ústav konzervace potravin → Nabídka analýz → Stanovení organických kyselin v potravinách
iduzel: 41956
idvazba: 45428
šablona: stranka
čas: 7.12.2022 10:10:57
verze: 5243
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 41956
idvazba: 45428
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/home/41949/41956'
iduzel: 41956
path: 8548/6996/6998/7011/7017/41949/41956
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Stanovení organických kyselin v potravinách

Oblast
použití

Hodnocení kvality a zdravotní nezávadnosti výrobků

Zkoušené
položky

Potraviny tekuté a kašovité konzistence

Stanovované
parametry/
veličiny

Obsah kyseliny jablečné, citronové a pyrrolidonkarboxylové

Stanovení se provádí metodou kapalinové chromatografie s DAD detekcí po extrakci mobilní fází, odstředění a membránové filtraci vzorku.

Aktualizováno: 17.1.2018 14:34, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi