Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → O nás
iduzel: 47981
idvazba: 53884
šablona: stranka_ikona
čas: 14.8.2020 13:13:49
verze: 4671
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

O nás

Při Fakultě potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha bylo v roce 1997, na základě dohody s Odborem potravinářské výroby Ministerstva zemědělství ČR, ustaveno Školící a konzultační středisko na podporu zavádění systému kritických bodů (HACCP) v potravinářské výrobě. Školící a konzultační středisko je koordinováno ústavem konzervace potravin. V prvních letech byly pravidelně organizovány základní kurzy zavádění systému kritických bodů, později byly aktivity rozšířeny na speciální kurzy jako příprava pro certifikaci podle GFSI standardů nebo o novinky v potravinářské legislativě. Středisko spolupracuje s Potravinářskou komorou ČR v problematice vzdělávání a při konzultacích v oblastech zajišťování zdravotní nezávadnosti, bezpečnosti a kvality potravin. Kromě přípravy kurzů a seminářů k aktuálním tématům zahrnují aktivity střediska poskytování expertní podpory výrobcům potravin i státním kontrolním orgánům.

Aktualizováno: 10.5.2019 11:08, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi