Při Fakultě potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha bylo v roce 1997, na základě dohody s Odborem potravinářské výroby Ministerstva zemědělství ČR, ustaveno Školící a konzultační středisko na podporu zavádění systému kritických bodů (HACCP) v potravinářské výrobě. Školící a konzultační středisko je koordinováno ústavem konzervace potravin. V prvních letech byly pravidelně organizovány základní kurzy zavádění systému kritických bodů, později byly aktivity rozšířeny na speciální kurzy jako příprava pro certifikaci podle GFSI standardů nebo o novinky v potravinářské legislativě. Středisko spolupracuje s Potravinářskou komorou ČR v problematice vzdělávání a při konzultacích v oblastech zajišťování zdravotní nezávadnosti, bezpečnosti a kvality potravin. Kromě přípravy kurzů a seminářů k aktuálním tématům zahrnují aktivity střediska poskytování expertní podpory výrobcům potravin i státním kontrolním orgánům.
iduzel: 47981
idvazba: 53884
šablona: stranka_ikona
čas: 8.6.2023 00:03:29
verze: 5319
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 53884
šablona: stranka_ikona
čas: 8.6.2023 00:03:29
verze: 5319
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 47981
idvazba: 53884
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kurzy/o-nas'
iduzel: 47981
path: 8548/6996/6998/7011/47971/47981
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 53884
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kurzy/o-nas'
iduzel: 47981
path: 8548/6996/6998/7011/47971/47981
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
O nás
Aktualizováno: 10.5.2019 11:08, Autor: Jan Kříž