Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Lidé → Zaměstnanci ústavu → Osobní stránky Františka Kvasničky → Publikace → Aplikační listy ITP

Aplikační listy ITP

  1. Stanovení dusičnanu, síranu, fluoridu a fosforečnanu ve vodě
  2. Stanovení chloridu, síranu a fosforečnanu ve vodě
  3. Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku ve vodě
  4. Stanovení vybraných anorganických a organických kyselin v silážích a senážích
  5. Stanovení vybraných organických kyselin v silážích a senážích
  6. Stanovení draslíku, sodíku a hořčíku v silážích a senážích
  7. Stanovení amonného iontu, vápníku, sodíku a hořčíku v silážích a senážích
  8. Stanovení kyseliny glutamové v potravinách
  9. Souběžné stanovení fytové kyseliny a fosforečnanu v cereáliích a krmivech
  10. Stanovení vybraných kyselin ve víně
  11. Stanovení vybraných organických a anorganických kyselin v cukru a v cukerných roztocích -1
  12. Stanovení vybraných organických a anorganických kyselin v cukru a v cukerných roztocích -2
  13. Stanovení vybraných organických a anorganických kyselin v cukru a v cukerných roztocích -3
  14. Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku v cukru a v cukerných roztocích
  15. Stanovení těkavých kyselin v odpadních vodách v cukrovaru
  16. Stanovení vybraných kyselin v mléce
  17. Stanovení vybraných kyselin v kysaných mléčných výrobcích
  18. Stanovení threoninu ve fermentačních půdách
  19. Stanovení vybraných kyselin v nápojích
  20. Stanovení chloridu, síranu a fosforečnanu v potravinách
  21. Stanovení septonexu v lékových přípravcích -1
  22. Stanovení vybraných kyselin v kysané zelenině
  23. Stanovení koncentrace potravinářského octa
  24. Stanovení stupně acetylace pektinu
  25. Stanovení glykoalkaloidů v bramborách a ve výrobcích z brambor
  26. Stanovení cholinu v doplňcích biofaktorů
  27. Stanovení dusičnanu v zelenině
  28. Stanovení citronové kyseliny v džusech a v citronové šťávě
  29. Stanovení vybraných kyselin v pivu
  30. Stanovení dusičnanu, síranu a šťavelanu v pivu a vínu
  31. Stanovení vybraných kyselin v mouce a v droždí
  32. Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku v mléku
  33. Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku ve víně
  34. Stanovení volného siřičitanu ve víně
  35. Stanovení vybraných kyselin v těstu a chlebu
  36. Stanovení kationtů v krmivech
  37. Stanovení kationtů v zubní pastě
  38. Stanovení vybraných kyselin v bramborách
  39. Stanovení vybraných kyselin v dražé bonbonech
  40. Stanovení vybraných kyselin v marmeládách a džemech
  41. Stanovení vybraných kyselin v rajských jablkách
  42. Stanovení vybraných kyselin v kakau a čokoládě
  43. Stanovení vybraných kyselin v ovoci
  44. Stanovení vybraných kyselin ve zlepšujících pekařských přípravcích
  45. Stanovení mléčnanu ve vejcích
  46. Stanovení vybraných kyselin v mase
  47. Stanovení vybraných kyselin v sýrech
  48. Stanovení kationtů v kakau
  49. Stanovení vybraných kyselin v přípravcích na výrobu zmrzlin
  50. Stanovení imidodisulfonátu (IDS) v cukrovarnických meziproduktech
  51. Stanovení dropropizinu v přípravku Ditustat kapky
  52. Stanovení bromidu karbethopendecinia v přípravku Septonex spray, Opthalmo-Septonex, Mukoseptonex a Mukoseptonex E -2
  53. Stanovení seskvihydrátu dihydrogenfosforečnanu kodeinia v přípravku Pleumolysin kapky
  54. Stanovení dusičnanu nafazolinia v přípravku Sanorin emulse a Sanorin roztok
  55. Stanovení chloridu efedrinia a chloridu prokainia v přípravku Solutan
  56. Stanovení citronanu butamirátu v přípravku Tussin a Stoptussin kapky
  57. Stanovení chloridu tilidinia v přípravku Valoron
  58. Stanovení chloridu efedrinia v přípravku Tussilen kapky
  59. Stanovení hexetidinu v přípravku Stopangin solutio
  60. Stanovení fenolftaleinu v přípravku Lafinol
  61. Stanovení chloridu prokainia v injekčních léčivých přípravcích a infuzních roztocích
  62. Stanovení chloridu trimekainia v injekčních léčivých přípravcích a infuzních roztocích
  63. Stanovení kyseliny glyoxylové a kyseliny glykolové
  64. Stanovení fosforečnanu a dvojfosforečnanu v kapalných hnojivech
  65. Stanovení aniontových herbicidů v komerčních přípravcích
  66. Stanovení aniontových herbicidů ve vodě a v půdě
  67. Analýza přípravku Labrax
  68. Stanovení esenciálních složek (lysin, cholin, Kurasan, vitamín B1, B6) v doplňcích biofaktorů
  69. Stanovení živin v ethanolové zápaře při výrobě krmných kvasnic Torula
  70. Stanovení kyseliny citronové, benzoové, sorbové a askorbové v sirupech, džemech a džusech
  71. Stanovení Aspartamu v sirupech, džemech a džusech
  72. Stanovení kyseliny benzoové a sorbové v potravinách
  73. Stanovení kyseliny glykolové v krvi a moči
  74. Stanovení kyseliny hippurové, mravenčí a trichloroctové v moči

 

Odkaz na aplikační listy firmy RECMAN.

Aktualizováno: 14.11.2014 13:50, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi