- Stanovení dusičnanu, síranu, fluoridu a fosforečnanu ve vodě
- Stanovení chloridu, síranu a fosforečnanu ve vodě
- Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku ve vodě
- Stanovení vybraných anorganických a organických kyselin v silážích a senážích
- Stanovení vybraných organických kyselin v silážích a senážích
- Stanovení draslíku, sodíku a hořčíku v silážích a senážích
- Stanovení amonného iontu, vápníku, sodíku a hořčíku v silážích a senážích
- Stanovení kyseliny glutamové v potravinách
- Souběžné stanovení fytové kyseliny a fosforečnanu v cereáliích a krmivech
- Stanovení vybraných kyselin ve víně
- Stanovení vybraných organických a anorganických kyselin v cukru a v cukerných roztocích -1
- Stanovení vybraných organických a anorganických kyselin v cukru a v cukerných roztocích -2
- Stanovení vybraných organických a anorganických kyselin v cukru a v cukerných roztocích -3
- Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku v cukru a v cukerných roztocích
- Stanovení těkavých kyselin v odpadních vodách v cukrovaru
- Stanovení vybraných kyselin v mléce
- Stanovení vybraných kyselin v kysaných mléčných výrobcích
- Stanovení threoninu ve fermentačních půdách
- Stanovení vybraných kyselin v nápojích
- Stanovení chloridu, síranu a fosforečnanu v potravinách
- Stanovení septonexu v lékových přípravcích -1
- Stanovení vybraných kyselin v kysané zelenině
- Stanovení koncentrace potravinářského octa
- Stanovení stupně acetylace pektinu
- Stanovení glykoalkaloidů v bramborách a ve výrobcích z brambor
- Stanovení cholinu v doplňcích biofaktorů
- Stanovení dusičnanu v zelenině
- Stanovení citronové kyseliny v džusech a v citronové šťávě
- Stanovení vybraných kyselin v pivu
- Stanovení dusičnanu, síranu a šťavelanu v pivu a vínu
- Stanovení vybraných kyselin v mouce a v droždí
- Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku v mléku
- Stanovení draslíku, sodíku, vápníku a hořčíku ve víně
- Stanovení volného siřičitanu ve víně
- Stanovení vybraných kyselin v těstu a chlebu
- Stanovení kationtů v krmivech
- Stanovení kationtů v zubní pastě
- Stanovení vybraných kyselin v bramborách
- Stanovení vybraných kyselin v dražé bonbonech
- Stanovení vybraných kyselin v marmeládách a džemech
- Stanovení vybraných kyselin v rajských jablkách
- Stanovení vybraných kyselin v kakau a čokoládě
- Stanovení vybraných kyselin v ovoci
- Stanovení vybraných kyselin ve zlepšujících pekařských přípravcích
- Stanovení mléčnanu ve vejcích
- Stanovení vybraných kyselin v mase
- Stanovení vybraných kyselin v sýrech
- Stanovení kationtů v kakau
- Stanovení vybraných kyselin v přípravcích na výrobu zmrzlin
- Stanovení imidodisulfonátu (IDS) v cukrovarnických meziproduktech
- Stanovení dropropizinu v přípravku Ditustat kapky
- Stanovení bromidu karbethopendecinia v přípravku Septonex spray, Opthalmo-Septonex, Mukoseptonex a Mukoseptonex E -2
- Stanovení seskvihydrátu dihydrogenfosforečnanu kodeinia v přípravku Pleumolysin kapky
- Stanovení dusičnanu nafazolinia v přípravku Sanorin emulse a Sanorin roztok
- Stanovení chloridu efedrinia a chloridu prokainia v přípravku Solutan
- Stanovení citronanu butamirátu v přípravku Tussin a Stoptussin kapky
- Stanovení chloridu tilidinia v přípravku Valoron
- Stanovení chloridu efedrinia v přípravku Tussilen kapky
- Stanovení hexetidinu v přípravku Stopangin solutio
- Stanovení fenolftaleinu v přípravku Lafinol
- Stanovení chloridu prokainia v injekčních léčivých přípravcích a infuzních roztocích
- Stanovení chloridu trimekainia v injekčních léčivých přípravcích a infuzních roztocích
- Stanovení kyseliny glyoxylové a kyseliny glykolové
- Stanovení fosforečnanu a dvojfosforečnanu v kapalných hnojivech
- Stanovení aniontových herbicidů v komerčních přípravcích
- Stanovení aniontových herbicidů ve vodě a v půdě
- Analýza přípravku Labrax
- Stanovení esenciálních složek (lysin, cholin, Kurasan, vitamín B1, B6) v doplňcích biofaktorů
- Stanovení živin v ethanolové zápaře při výrobě krmných kvasnic Torula
- Stanovení kyseliny citronové, benzoové, sorbové a askorbové v sirupech, džemech a džusech
- Stanovení Aspartamu v sirupech, džemech a džusech
- Stanovení kyseliny benzoové a sorbové v potravinách
- Stanovení kyseliny glykolové v krvi a moči
- Stanovení kyseliny hippurové, mravenčí a trichloroctové v moči
Odkaz na aplikační listy firmy RECMAN.