Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
CZ
Čeština
EN
Angličtina
Telefonní seznam
Nezávislá obalová laboratoř
FPBT
VŠCHT
Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Domovská stránka
Lidé
Vedení ústavu
Zaměstnanci
O ústavu
Historie a současnost
Prezentace ústavu
Studium
Bakalářské studium
Magisterské studium
Doktorské studium
Věda a výzkum
Výzkum
Přístrojové vybavení
Publikace a patenty
Granty a projekty
Kurzy a poradenství
Kurzy a semináře
Poradenství
Analýzy a servis
Obalová laboratoř
Servis a analýzy
Nacházíte se:
VŠCHT Praha
–
FPBT
–
ÚKP
→
Lidé
→
Zaměstnanci ústavu
→
Osobní stránky Františka Kvasničky
→
Publikace
→ Granty
Granty
Výstupy a závěrečné zprávy vybraných grantů
Projekt QH 91053
Zlepšení kvality zrna ječmene využitím donorů diferencovaného obsahu přirozených látek s ambivalentním nutričním účinkem
Projekt
EP 9179
Sborník metodik vypracovaný v rámci projektu č. EP 9179 Metody pro posuzování shody a detekci falšování potravin
Projekt
QF 3157
Aristolochová kyselina AA v doplňcích stravy - projekt QF 3157
Determination of Aristolochic acid by capillary zone electrophoresis
Aktualizováno: 14.11.2014 13:11, Autor: Lukáš Vápenka
A
BUDOVA A
Rektorát
oddělení komunikace
Vchod do budovy A
B
BUDOVA B
Ústav konzervace potravin
Nezávislá obalová laboratoř
C
BUDOVA C
Vchod do budovy C
1
Národní technická knihovna
2
Vchod k nám do budovy B
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice
Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi