| Jméno | Téma práce |
| Ďoubalová Jaroslava | Vliv parovakuového ošetření na kvalitu zeleniny |
| Drs Martin | Studium vybraných vlastností susceptorů |
| Haberl Antonín | Hodnocení složení a kvality těl jatečných zvířat |
| Hlaváčková Radka | Vyhodnocení pasteračního účinku při tepelném opracování masných výrobků |
| Jenč Pavel | Využití PCR technik pro stanovení transgenní DNA v potravinářských |
| Kunrtová Ludmila | Směrnice HACCP v rámci systému řízení jakosti podle norem ISO |
| Pekná Jaroslava | Autenticita potravin s podílem vajec, metody detekce falšování |
| Peterková Hana | Fyzikální nebezpečí ve výrobě potravin, metody detekce a identifikace |
| Stašková Kateřina | Vliv vysokého tlaku na stabilitu enzymů |
| Šebesta Pavel | Optimalizace systému kritických bodů ve výrobě hotových pokrmů |
| Tůma Vladimír | Metody detekce rostlinných bílkovin v masných výrobcích |
| Votočková Petra | Stanovení fosfátů v masných výrobcích metodou kapilární izotachoforézy |
Rok obhajoby 2001
Aktualizováno: 8.10.2014 23:18, Autor: Lukáš Vápenka
