Jméno | Téma práce |
Ďoubalová Jaroslava | Vliv parovakuového ošetření na kvalitu zeleniny |
Drs Martin | Studium vybraných vlastností susceptorů |
Haberl Antonín | Hodnocení složení a kvality těl jatečných zvířat |
Hlaváčková Radka | Vyhodnocení pasteračního účinku při tepelném opracování masných výrobků |
Jenč Pavel | Využití PCR technik pro stanovení transgenní DNA v potravinářských |
Kunrtová Ludmila | Směrnice HACCP v rámci systému řízení jakosti podle norem ISO |
Pekná Jaroslava | Autenticita potravin s podílem vajec, metody detekce falšování |
Peterková Hana | Fyzikální nebezpečí ve výrobě potravin, metody detekce a identifikace |
Stašková Kateřina | Vliv vysokého tlaku na stabilitu enzymů |
Šebesta Pavel | Optimalizace systému kritických bodů ve výrobě hotových pokrmů |
Tůma Vladimír | Metody detekce rostlinných bílkovin v masných výrobcích |
Votočková Petra | Stanovení fosfátů v masných výrobcích metodou kapilární izotachoforézy |
Rok obhajoby 2001
Aktualizováno: 8.10.2014 23:18, Autor: Lukáš Vápenka