| Jméno | Téma práce |
| Kabátová Zuzana | Vliv podmínek výroby a skladování na nutriční hodnotu výrobků z rajčat. |
| Kamenovská Markéta | Nové metody hodnocení autenticity potravin. |
| Karásková Petra | Nové metody hodnocení autenticity potravin. |
| Kopřivová Eva | Metody detekce vad potravin. |
| Kořínková Lucie | Bezpečnost a autenticita doplňků stravy pro snižování hmotnosti. |
| Krestýnová Jitka | Vlastnosti vybraných bakteriálních kontaminantů tatarské omáčky. |
| Marešová Lenka | Antioxidanty a prooxidanty v potravinách rostlinného původu. |
| Potůček Tomáš | Chemické změny v masných výrobcích během skladování. |
| Pražáková Šárka | Sledování kvality zmrazených ryb. |
| Staněk Martin | Kvalita a autenticita doplňků stravy pro sportovce |
| Svoboda Petr | Možnosti detekce zmrazení/rozmrazení masa |
| Touati Aicha Benth Fethi | Vliv podmínek výroby a skladování na nutriční hodnotu dětské výživy |
| Vallová Hana | Sledování antioxidačních vlastností jablek. |
Rok obhajoby 2008
Aktualizováno: 8.10.2014 23:23, Autor: Lukáš Vápenka
