Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi bakalářského studia 1998-2012 → Rok obhajoby 2009

Rok obhajoby 2009

Jméno Téma práce
Štěpán Bařina Metody posuzování kvality a autenticity lipidů a mléčného tuku
Lucie Beranová Vliv antioxidantů a barviv na vlastnosti masných výrobků.
  Metody posuzování autenticity výrobků z ovoce a zeleniny
Ivana Bulantová Vliv technologického zpracování na antioxidační kapacitu potravin
Kateřina Hladíková Ekologické zemědělství a biopotraviny
Petra Jelínková  Stanovení migrace primárních aromatických aminů z obalů do potravin
Hana Kolková Problematika kontaminace potravin dusíkatými látkami z obalů
Pavlína Kotasková Migrace epoxidovaného sojového oleje z polymerních obalových materiálů do potravin.
Růžena Kudrnová Posuzování kvality a autenticity potravin na základě stanovení těkavých látek
Zuzana Melníková Měření antioxidačních vlastností potravin rostlinného původu
Lucie Odstrčilíková Asaia sp. jako kazící mikroorganismus balených nápojů obsahujících ovocnou složku.
Veronika Poláková Faktory ovlivňující perlení šumivých vín
Anastassiya Shinkaruk Možnosti snížení obsahu chloridu sodného v masných výrobcích.
Markéta Soušková Optimalizace inaktivačního účinku sterilačního/pasteračního záhřevu
Anna Šimoniová Sledování čerstvosti a změn složení masa v důsledku zmražení a rozmražení.
Marcela Vojtková Ověření kvality a nutriční hodnoty dětských výživ
Aktualizováno: 8.10.2014 23:29, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi