Jméno | Téma práce |
Štěpán Bařina | Metody posuzování kvality a autenticity lipidů a mléčného tuku |
Lucie Beranová | Vliv antioxidantů a barviv na vlastnosti masných výrobků. |
Metody posuzování autenticity výrobků z ovoce a zeleniny | |
Ivana Bulantová | Vliv technologického zpracování na antioxidační kapacitu potravin |
Kateřina Hladíková | Ekologické zemědělství a biopotraviny |
Petra Jelínková | Stanovení migrace primárních aromatických aminů z obalů do potravin |
Hana Kolková | Problematika kontaminace potravin dusíkatými látkami z obalů |
Pavlína Kotasková | Migrace epoxidovaného sojového oleje z polymerních obalových materiálů do potravin. |
Růžena Kudrnová | Posuzování kvality a autenticity potravin na základě stanovení těkavých látek |
Zuzana Melníková | Měření antioxidačních vlastností potravin rostlinného původu |
Lucie Odstrčilíková | Asaia sp. jako kazící mikroorganismus balených nápojů obsahujících ovocnou složku. |
Veronika Poláková | Faktory ovlivňující perlení šumivých vín |
Anastassiya Shinkaruk | Možnosti snížení obsahu chloridu sodného v masných výrobcích. |
Markéta Soušková | Optimalizace inaktivačního účinku sterilačního/pasteračního záhřevu |
Anna Šimoniová | Sledování čerstvosti a změn složení masa v důsledku zmražení a rozmražení. |
Marcela Vojtková | Ověření kvality a nutriční hodnoty dětských výživ |
Rok obhajoby 2009
Aktualizováno: 8.10.2014 23:29, Autor: Lukáš Vápenka