Jméno | Téma práce |
Brucháčová Lýdia | Vliv kombinovaného účinku laktátu a pediocinu na růst Listeria monocytogenes v tepelně opracovaných masných výrobcích |
Čapková Jana | Použití rostlinných extraktů při výrobě nealkoholických nápojů |
Čermáková Veronika | Ověření metod pro posuzování podílu ovoce v ovocných pomazánkách |
Kovařík František | Optimalizace výroby fermentovaných masných výrobků |
Kovářová Kateřina | Bezpečnost a autenticita doplňků stravy pro snižování hmotnosti |
Maršálek Marek | Vybrané metody zkoušení zdravotní nezávadnosti obalů potravin |
Muchnová Eliška | Analýza kalysteginů brambor |
Muchnová Eliška | Antioxidační kapacita potravin rostlinného původu |
Neradová Eva | Stabilita barviv v trvanlivých salámech s přídavkem antioxidantů |
Pohůnek Václav | Defekty nealkoholických nápojů |
Rusová Kateřina | Sledování teplotní historie potravin k přímé spotřebě a vyhodnocení jejího vlivu na růst Listeria monocytogenes |
Řezníčková Zuzana | Možnosti využití systému Labguard v podmínkách obalové laboratoře VŠCHT Praha. |
Svoboda Tomáš | Možnosti snížení obsahu aditivních látek v masných výrobcích |
Svobodová Ivana | Analýza nebezpečí - balené plátkované masné výrobky |
Šimek Petr | Možnosti využití aromat a barviv při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků |
Šišák Martin | Možnosti využití zařízení LeakPointer v podmínkách obalové laboratoře VŠCHT Praha |
Škorpilová Tereza | Enzymové metody při sledování čerstvosti masa |
Švíková Barbora | Vybrané problémy balení potravin v modifikované atmosféře |
Vůjtová Jana | Studium migrace vybraných složek obalových materiálů do balených potravin a jejich simulantů |
Rok obhajoby 2010
Aktualizováno: 8.10.2014 23:31, Autor: Lukáš Vápenka