Jméno | Téma práce |
Adámková Martina | Metody hodnocení trvanlivosti potravin |
Burdová Libuše | Studium přípravy, vlastností a využití obalů s antimikrobní funkcí |
Čermáková Veronika | Ověření metod pro posuzování podílu ovoce v ovocných pomazánkách |
Darebná Lenka | Vliv technologie výroby a skladování na retenci nutričních látek u dětských výživ |
Hrubá Magdaléna | Vazba barviv na vitální, subletálně a letálně poškozené bakteriální buňky |
Jirková Inna | Vliv složení trvanlivých salámů na loupatelnost klihovkových střev |
Kružík Vojtěch | Chemické markery autenticity potravin |
Muchnová Eliška | Analýza kalysteginů brambor |
Muchnová Eliška | Antioxidační kapacita potravin rostlinného původu |
Prchalová Jana | Porovnání antimikrobiálních přípravků pro potravinářské výrobky |
Přibyl Jan | Technologie zrání a sušení fermentovaných salámů |
Rusová Kateřina | Sledování teplotní historie potravin k přímé spotřebě a vyhodnocení jejího vlivu na růst Listeria monocytogenes |
Slavíková Barbora | Možnosti rozlišení planktonických buněk a buněk biofilmu |
Šestáková Barbora | Sledování změn složení chlazeného masa |
Vápenka Lukáš | Antimikrobní obalové materiály s imobilizovanými enzymy |
Vyšínová Lucie | Aplikace zařízení Zetasizer v potravinářské mikrobiologii |
Rok obhajoby 2011
Aktualizováno: 8.10.2014 23:33, Autor: Lukáš Vápenka