| Jméno | Téma práce |
| Bělohlavová D. | Průzkum sterilace rajského protlaku |
| Dolejší A. | Projekt oddělení výroby kompotů |
| Ištvánová O. | Sterilace ovocných šťáv oligodynamicky |
| Kozová T. | Hodnocení konzervárenského pektinu a návrh na jeho správné použití v provozu |
| Rychta M. | Rámcový projekt linky na výrobu ovocné šťávy (jablečného moštu) |
| Sotonová A. | Studie předvářecího procesu |
| Bílý J. | Chemické vlastnosti láku v období 1-40 dnů |
| Christ A. | Zjišťování chemických vlastností běžných tržních solí a požadavky masného průmyslu na sůl |
| Kukačka B. | Desinfekce řeznických nožů |
| Rusz J. | Konzervace krve pro krmné účely |
| Davídek J. | Rychlé stanovení dusitanů a dusičnanů za přítomnosti organických látek |
Rok obhajoby 1954
Aktualizováno: 6.10.2014 23:46, Autor: Lukáš Vápenka
