méno | Téma práce |
Bažantová M. | Mikrobiologické poměry v předsterilační fázi výroby konzerv hotových jídel |
Fojtová V. | Rozbor výrobního postupu a průběhu výroby v podniku z hlediska technologického a ekonomického |
Chytrá M. | Mikrobiologické poměry při sterilaci hotových jídel |
Jupa H. | Protienzymní účinnost předváření v roztocích chloridu sodného |
Brendl J. | Použití fosfátů v masném průmyslu |
Kejzlarová E. | Vliv předehřátí zboží před uzením na jakost a trvanlivost |
Kureš V. | Zachování thiaminu v játrech při tepelné úpravě |
Němec J. | Vliv koncentrace soli na údržnost marinád |
Preclíková J. | Vliv solení na technologické vlastnosti masa |
Šíma V. | Určete stupeň vyčerpání melasy z rozborů a z přímých zkoušek |
iduzel: 7263
idvazba: 8179
šablona: stranka
čas: 4.5.2024 12:01:18
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 8179
šablona: stranka
čas: 4.5.2024 12:01:18
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7263
idvazba: 8179
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1956'
iduzel: 7263
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7263
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8179
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/o-ustavu/historie/absolventimgr/1956'
iduzel: 7263
path: 8548/6996/6998/7011/7093/7105/7253/7604/7263
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Rok obhajoby 1956
Aktualizováno: 6.10.2014 23:59, Autor: Lukáš Vápenka