| Jméno | Téma práce |
| Bílková J. | Zjistěte zda a nakolik napomáhá thiamin stabilitě vitaminu C v konzervárenskémmateriálu resp. v konzervách |
| Gräf J. | Ekonomická analysa činnosti a výsledků hospodaření konzervárenského závodu |
| Jirkovská M. | Přehled stávajícího dosavadního stavu užití skleněných konzervních obalů (obalové linky), jeho zhodnocení a návrhy na příslušná technicko-organizační opatření |
| Kordáč F. | Ztekucování zmrazených rybízových protlaků |
| Matějková D. | Prověřte a zhodnoťte daná opatření proti korosi vnějšího povrchu cínovaných konzervních krabic |
| Káš J. | Difusní koeficient sacharosy a případně jiné fyzikální, chemické a biologické vlastnosti daných ovocných tkání se zřetelem na možnost exaktnějšího vystižení procesů proslazování ovoce |
| Navrátilová H. | Desulfitace zasířených ovocných polotovarů |
| Petřík P. | Studujte výše přetlaků, kterých může dosáhnout za běžných a účelných podmínek sterilace obsahu zeleninových a masozeleninových konzerv, zhodnoťte kriticky dosavadní názory a navrhněte závody a zařízení účelných pracovních postupů |
| Úblová H. | Projekt účelné strojní linky na výrobu sterilovaného hrášku |
| Apfelthaler R. | Vliv rychlosoli s obsahem NO3 na stálost zbarvení a obsah NO2 v konzervovaných šunkách |
| Bedrník O. | Vliv cukru při nakládání masa |
| Barták R. | Sledujte vliv složení tvrdící kapaliny a technologického postupu na jakost umělých střev |
| Dočekal J. | Pokuste se zjistit, zda redukce NO3 je otázkou pouze mikrobiální |
| Dalihod L. | Průkaz kažení masa a uzenin pomocí UV světla |
| Jalovecký J. | Sledování difusních pochodů při solení a nakládání masa |
| Maruna J. | Zjišťování trichin v mase trávící metodou |
| Profesová O. | Vliv různých kovů na kažení sádla |
| Svobodová B. | Porovnejte používané metody na stanovení kyseliny mléčné v mase |
| Šíma F. | Vliv pH na redukci NO3 a vazbu NO s myoglobinem při nakládání masa |
| Šimůnek Z. | Vliv některých technologických úkonů na možnosti a složení vývaru u nepředvařených šunek |
| Cuchý Z. | Prostudujte výrobu kondensátu v n.p. Cutisin s ohledem na možnost regulace |
Rok obhajoby 1957
Aktualizováno: 12.5.2022 12:01, Autor: Lukáš Vápenka
