| Jméno | Téma práce |
| Borová J. | Proveďte šetření o difusi kyslíku do konzervárenského materiálu |
| Bubníková V. | Stanovte výrobní kapacitu a stupně využití výrobní kapacity daných článků konservárenského podniku |
| Doležalová A. | Studie o rozdělení některých složek sušiny mezi pevnou a tekutou fází při koncentraci ovocných šťáv vymrazováním |
| Herychová J. | Vypracujte návrh linky na dětskou výživu |
| Hostašová B. | Prověřte účelnost vaření džemů ve vakuu |
| Markesová E. | Vyšetřete mikrobiologické poměry při sterilaci leča |
| Němec E. | Tlaky při pasteraci Ovocenky |
| Šimák V. | Vyšetřete vliv anthokyanů na korosi bílého plechu |
| Šteklová L. | Zjistěte technologické podklady pro výpočet odparky rajského protlaku |
| Bubeník J. | Vliv zmrazování na aktivitu proteolytických enzymů v mase |
| Černík J. | Proveďte kritické zhodnocení metod pro zjištění stupně zkaženosti masa z hlediska jejich spolehlivosti a praktické použitelnosti |
| Čumpelík J. | Změny tuku při skladování zmrazeného masa |
| Chrásková J. | Průběh rozpustnosti fibrinu v roztocích sirníku: bez zmrazení a po zmrazení |
| Jandová B. | Úprava vody používané v uzenářské výrobě pomocí fosfátů |
| Krulišová M. | Konzervace krve antibiotiky |
| Mikešová A. | Sledujte vybarvování masných výrobků během technologického postupu vzhledem k působení dusitanů danými metodami a porovnejte dané dvě metody pro stanovení dusitanů |
| Novosadová D. | Vliv akronisace na úschovu jatečných kachen škubaných pomocí voskové hmoty |
| Sedláková A. | Vliv původu tukové tkáně na její údržnost a) u vepřové tukové tkáně, b) u hovězí tukové tkáně |
| Stoček J. | Vliv postmortálních teplot při výrobě nepředvařovaných šunek na obsah mikrobů |
| Štrobl J. | Vliv různého okyselení na mikrobiální vlastnosti a trvanlivost majonéz |
| Švec L. | Vliv úpravy vaječné hmoty před sušením na jakost sušených vajec |
| Vlasák V. | Prostudujte jak stejnoměrně je rozdělena sůl a voda v trvanlivých salámech při různých podmínkách |
Rok obhajoby 1958
Aktualizováno: 8.10.2014 20:58, Autor: Lukáš Vápenka
