| Jméno | Téma práce |
| Beran Z. | Možnosti získávání ovocných šťáv difusí |
| Vagunda J. | Možnosti konzervárenského využití cukrové kukuřice v ČSR |
| Červinková H. | Vhodnost plastických obalových materiálů pro plnění tekutými konzervárenskými výrobky |
| Dvořáková M. | Průzkum faktorů ovlivňujících stabilitu zákalu v nečiřené jablečné šťávě |
| Kvak Sun Chva | Návrh kompotové linky pro velký konzervárenský závod |
| Mílová D. | Návrh technologického postupu na výrobu zmrazených ovocných protlaků jako polotovarů pro výrobu ovocných pěn a dření s ohledem na uchování nutričních hodnot |
| Mirovská M. | Návrh schématu pro stanovení optimální doby sklizně hrášku na základě studia fyzikálních a chemických ukazatelů zralosti |
| Mlynářová Z. | Difusní pochody při praní hotových klihovkových střev |
| Netuková B. | Návrh optimálního způsobu mytí lahví v nápojové lince s ohledem na požadavek plnění do sterilních lahví |
| Nováková E. | Návrh vhodných technologických opatření, která by omezila sedimentaci při skladování ovocných polotovarů |
| Samohrdová L. | Úloha tuku při výrobě umělých střev Cutisin a možnosti jeho odstranění |
| Vítová I. | Návrh rekonstrukce dané nápojové linky s ohledem na zachování maximální biologické hodnoty výrobku |
| Bušek M. | Ekonomicko-technologická zhodnocení dosavadních typů udíren |
| Fridrich Z. | Srovnání ekonomické efektivnosti některých nově budovaných závodů |
| Gilka J. | Vliv dusitanů na vybarvení tepelně ošetřených uzenářských výrobků |
| Husák V. | Vliv různých činitelů na množství vývaru u exportních šunek |
| Kodym M. | Srovnání rychlosti vybarvení a stálosti zbarvení výrobků z masa čerstvého a z masa dlouhodobě nakládaného |
| Parák V. | Zužitkování požitých láků |
| Svoboda J. | Zkrácení sterilační doby masových konzerv |
| Svoboda L. | Vztah mezi oxidoredukčním potencionálem a kvalitou nakládacích láků |
| Šťálík J. | Technické podklady pro projekci masné výroby jako součást masokombinátu o kapacitě 40/40 t denně |
| Štefák P. | Použití tekutého kouře v masném průmyslu |
| Zich F. | Nakládání masa při vyšších teplotách |
| Zloch Z. | Hydrolytický způsob tavení živočišných tuků |
| Vágnerová A. | Ekonomicko-technologické zhodnocení bourárenské linky v masném průmyslu |
Rok obhajoby 1960
Aktualizováno: 8.10.2014 20:53, Autor: Lukáš Vápenka
