| Jméno | Téma práce |
| Arvayová H. | Příprava a studium vlastností acetoglyceridů vhodných pro obalové účely |
| Caisová D. | Isolace a dělení fenolů a jejich derivátů v produktech suché destilace dřeva |
| Carbochová J. | Vhodná metoda pro stanovení extraktivních a účinných složek cibule |
| Čížková J. | Zjištění optimálních podmínek tepelné úpravy hovězího masa před vlastní |
| Folvarčný B. | Objasnění perspektivního vývoje masného průmyslu v Jihomoravském kraji do r. 1980 hlavně z hlediska rozmístění výrobních kapacit |
| Fulková M. | Technologicko-ekonomické srovnání různých způsobů chlazení špenátu |
| Hanusová J. | Studie odstraňování plynů z ovocných a zeleninových šťáv ultrazvukem |
| Havlíček J. | Možnost sterilace obalových folií z plastických hmot |
| Horáková E. | Homogenizace ovocných a zeleninových šťáv ultrazvukem |
| Hrstková L. | Isolace a dělení karbonylových sloučenin v produktech suché destilace |
| Ingr I. | Ekonomicko-technologický rozbor dosavadních typů linek na zpracování baleného porcovaného masa |
| Jeřábková H. | Vliv technologických postupů při výrobě masných výrobků na životnost sporotvorných zárodků |
| Kaufmannová M. | Imersní zmrazování masa v jedlých obalech |
| Krumlová M. | Obsah tryptofanu a hydroxyprolinu v mase ve vztahu k jeho nutriční hodnotě |
| Kuchařová J. | Předpoklady pro chemické loupání zeleniny zvláště okurek |
| Libenský J. | Použití polyfosfátů při výrobě exportních šunek |
| Javorská H. | Adiabatické chlazení ovocných protlaků a pomazánek |
| Perglová Z. | Technicko-ekonomická studie sklizně a svozu některých druhů zeleniny pro mrazírenské zpracování |
| Prachařová M. | Antioxidační účinek fenolické frakce dřevného octa |
| Přerostová M. | Předpoklady pro konservaci syrových ovocných protlaků cukrem |
| Punčochářová E. | Isolace a identifikace aerobních sporotvorných zárodků z čerstvého masa |
| Rybář K. | Studie podmínek pro sklizně kukuřice ke konzervárenským účelům s ohledem na možnost komplexního využití rostlin |
| Říhová E. | Vhodná metoda pro stanovení kyseliny sorbové |
| Sigmundová V. | Studie o těkání aromatických látek při zahušťování a sušení v konzervárenství |
| Stejskalová J. | Stanovení ukazatelů pro posuzování jakosti zmrazených hotových jídel |
| Svobodová B. | Vhodná metoda pro stanovení extraktivních a účinných látek pepře |
| Ščibran F. | Technologické podklady pro výrobu zeleninových polotovarů |
| Vranovská J. | Studie faktorů ovlivňujících koloidně chemické vlastnosti dřeňových šťáv |
| Žáčková A. | Vhodná metoda pro stanovení dusičnanů a dusitanů v mase a masných výrobcích |
Rok obhajoby 1961
Aktualizováno: 8.10.2014 20:58, Autor: Lukáš Vápenka
