Jméno | Téma práce |
Cedrychová M. | Studie o těkání aromatických látek z konzervárenského materiálu |
Galašová L. | Sledování stupně oxidace tuhých tuků |
Hozmanová E. | Vliv některých složek hotových jídel na přežívání mikrobů při sterilaci |
Karasová V. | Tvarování masných výrobků s použitím rekonstituovaného masa |
Kocianová M. | Vliv složení hydratační kapaliny na vaznost sublimačně sušeného masa |
Kolmanová T. | Příspěvek k použití polyamidu při stanovení kyseliny askorbové |
Lopourová L. | Obaly pro potravinářské výrobky na basi rekonstituovatelných kolagenů |
Markytán J. | Vliv dostupnosti kyslíku na růst plísní v konzervárenském materiálu |
Miler V. | Stanovení volných a vázaných zplodin korose konzervovaných plechovek |
Putterlíková E. | Studie faktorů podmiňujících tloušťku naneseného povlaku při balení povlékáním |
Seifert J. | Vztah mezi termoresistencí, aktivitou a isoelektrickým bodem zeleniny |
Vybíralová H. | Difuse různých solí do masa |
Culka V. | Technicko-ekonomický rozbor výroby dětské výživy u konzervovaných protlaků nebo skladovaného ovoce |
Rok obhajoby 1964
Aktualizováno: 8.10.2014 21:10, Autor: Lukáš Vápenka