| Jméno | Téma práce |
| Bacílek J. | Stanovení volných a vázaných zplodin korose konzervovaných plechovek u vybraných druhů náplní |
| Bauer T. | Studie některých aromatických složek při technickém zpracování jablek |
| Janota J. | Stanovení difusního koeficientu a rozpustnosti kyslíku coulometrickou metodou u některých druhů tuhých tuků |
| Jungwirthová J. | Technologické podklady k výrobě dřeňových šťáv z jablek a černého rybízu, zvláště se zřetelem k barevným změnám výrobku |
| Pužman P. | Zjišťování mikrobiálního stavu masa resazurinovou zkouškou |
| Smolíková H. | Aromatické látky u vybraných druhů vnitřností |
| Velíšek J. | Reakce některých produktů oxidovaných tuků s bílkovinami |
| Zemanová L. | Sledování atypických postmortálních změn ve vepřovém mase |
Rok obhajoby 1967
Aktualizováno: 17.2.2015 14:26, Autor: Lukáš Vápenka
