| Jméno | Téma práce |
| Drábková J. | Sledování některých technologicky významných vlastností masa s ohledem na moderní způsoby balení |
| Maděrová A. | Studie spontánní redukce dusičnanu ve špenátu |
| Merxbauerová H. | Stabilita některých nealkoholických nápojů se zřetelem k případným antimikrobně účinným složkám |
| Nezbedová M. | Změny kyseliny askorbové v masných výrobcích |
| Smetana J. | Provozně technologické podklady typové výroby moštů, sirupů a ovocných vín |
| Vácha P. | Polymerační a depolymerační interakce kolagenu |
| Jindřichová A. | Projektová studie na výrobu ovocných šťáv a koncentrátů |
| Růžička I. | Stabilita kyseliny askorbové v masných výrobcích |
Rok obhajoby 1970
Aktualizováno: 8.10.2014 21:18, Autor: Lukáš Vápenka
