Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 1976

Rok obhajoby 1976

Jméno Téma práce
Brožek J. Studium technologie některých druhů syrových trvanlivých salámů
Čvančara J. Stanovení vody v mase a masných výrobcích plynovou chromatografií
Dočekalová M. Problematika organociničitých sloučenin zvláště ve funkci stabilizátorů PVC pro balení potravin
Dudek A. Příprava nitroxyderivátů hemoglobinu
Dušková D. Sledování skladovatelnosti vybraných druhů potravin se zřetelem na oxilabilní složky za různých podmínek přístupu kyslíku
Havelková M. Sezónní variabilita obsahu karotenů a minerálních látek v karotkách
Hejduk M. Problematika uplatnění PVC pro balení potravin
Holanová K. Tkáňové složení masa ve vztahu k jeho vaznosti
Jahelka O. Technologicko-ekonomická studie linky na úpravu kořenové zeleniny a cibule před sušením
John J. Interakce pektinesterázy (EC.1.1.11.) s některými karbamátovými insekticidy
Kalinová S. Stanovení spotřeby kyslíku v balených potravinách head-space analýzou
Křížová V. Studie průběhu oxidační destrukce kyseliny L-askorbové za přítomnosti některých aminokyselin
Mácová L. Nutriční hodnota výrobků dětské výživy na bázi masa a zeleniny
Marc J. Zastoupení kolagenu III v různých živočišných tkáních
Nosková M. Reakce a vlastnosti konalbuminu vaječného bílku
Ošťádalová M. Vlastnosti sojových bílkovin modifikovaných enzymy
Pechová J. Problematika plechových obalů zvláště se zřetelem na obsah olova
Procházková L. Změny lipidů vaječného žloutku
Schwarcz P. Stanovení aktivit některých enzymů v mase
Svačinová V. Sledování kinetiky oxidace některých potravin s významným obsahem tuku
Svobodníková J. Úprava nutriční hodnoty dětské výživy složením surovin
Špalková H. Charakteristika oxylability vybraných potravinářských výrobků zvlášť s ohledem na tukovou složku
Šulcová J. Ověřování metodiky pro stanovení kvalit vnitřních laků na sklenice Omnia
Vitouchová Z. Získání některých mikrobiologických podkladů pro aseptické plnění ovocných výrobků

Aktualizováno: 8.10.2014 21:50, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi