| Jméno | Téma práce |
| Barták Jan | Možnosti uplatnění hrušek pro výrobky dětské výživy |
| Bartáková - Skácalová J. | Vliv počtu srovnávaných vzorků na výsledky senzorické analýzy |
| Böhmová - Majerová A. | Ovlivnění kyseliny L-askorbové některými přirozenými složkami potravin |
| Dupal L. | Vlastnosti řepkové bílkoviny připravené extrakcí různými alkoholy |
| Dyntar M. | Identifikace matematického modelu prostupu tepla biologickým materiálem |
| Franěk M. | Sledování difuse soli při tuzlukování |
| Hájek J. | Vliv některých kovových chelátů na senzorické vlastnosti náplní konzervovaných plechovek |
| Hájek Zdenek | Porovnání provozu dvou typů mrazíren energetickou bilancí |
| Hájková-Hašková H. | Ověření provozních metod kontroly výroby pektinu |
| Havel J. | Porovnání několika způsobů tepelné úpravy vybraných masných výrobků |
| Heřmánek I. | Sledování propustnosti obalových materiálů pro některé plyny |
| Hubička L. | Možnosti regenerace solného roztoku při tuzlukování kůží |
| Kosařová - Šebelová E. | Interakce tuků s obalovými prostředky z plastů |
| Kozohorská A. | Ověření některých aspektů stanovení vlákniny |
| Lukeštíková L. | Možnosti využití jablečných výlisků pro výrobu jablečného protlaku s vyšším obsahem vlákniny |
| Mudrová V. | Vliv podmínek zkoušení citlivosti posuzovatelů na výsledky senzorické analýzy |
| Musil L. | Rychlozchlazování drobů |
| Nguyen Thi Ngoc | Využití gelové chromatografie ke sledování jakosti surovin, hotových pokrmů a polotovarů |
| Nosek V. | Intenzifikace sušení kořenové zeleniny |
| Raková J. | Studie některých charakteristických látkových složek jeřabin |
| Rybáková - Nosková R. | rověření některých technologických zákroků pro zvýšení stability přirozeně kalných jablečných šťáv |
| Slepička J. | Příspěvek k experimentálnímu sledování kinetiky procesu odpařování vlhkosti v průběhu základních operací v technologii masa |
| Smetanová - Jelínková B. | Stanovení termoinaktivačních čar pro mikroorganismy v nekyselých potravinách |
| Svobodová - Janoušková D. | Zhodnocení metod pro izolaci kolagenu typu III |
| Šilinger P. | Vliv podmínek ustájení na ekonomické výsledky jatečné výroby |
| Včelák J. | Aplikace potenciodynamické polarizační metody na sledování koroze konzervovaných plechovek |
| Volková J. | Viskozita rajčatových protlaků |
| Votrubec B. | Možnosti použití mléčné bílkoviny do masných výrobků |
| Weiss M. | Imersní zmrazování kuřat |
| Zimáčková A. | Studie pěnivosti rajčatového protlaku |
Rok obhajoby 1979
Aktualizováno: 8.10.2014 21:56, Autor: Lukáš Vápenka
