| Jméno | Téma práce |
| Barnet Jiří | Matematické modelování procesu atmosférické kontinuální sterilace |
| Beneš Petr | Inženýrsko-technologická analýza stacionárního autoklávu AV III na základě provozních měření |
| Buďa Petr | Řízení provozních operací dehydratace, zahušťování a odpařování při výrobě polévkových přísad |
| Holečková Zdeňka | Vaječný bílek a jeho zpracování |
| Holubová Ivana | Vliv sterilačního záhřevu na aromatické látky vybraných konzervárenských |
| Hons Zdeněk | Změny těkavých látek při zahušťování ovocných a zeleninových šťáv membránovými procesy |
| Hroudová Jana | Technologie rychlomarinování a marinování v sudech |
| Klapuchová Radka | Možnosti zvýšení stability balených tukových výrobků v atmosféře inertních plynů |
| Kolář Ladislav | Využití krve jatečných zvířat |
| Konečný Stanislav | Vliv obsahu vody na rheologické chování masa |
| Krechlerová Sylva | Řízení technologických operací při výrobě polévkových koření |
| Kůtková Vlasta | Vliv sterilačního záhřevu na barevné změny vybraných konzervárenských výrobků |
| Lysoňková Lea | Vliv extrémních teplot skladovacích na jakost ovocných polotovarů |
| Margaritopulos Panajotis | Izolace křenové peroxidázy |
| Matula Jaroslav | Látková a energetická bilance procesu izolace pektinu z jablečných výlisků v závodě VČKL Smiřice |
| Mikolášková Jaromíra | Zahušťování meziproduktů výroby polévek a standartizace jejich složení |
| Nádvorníková - Kudová Jitka | Nášleh zmrazených ovocných protlaků a zmrazených smetanových krémů |
| Němeček Vít | Využití lysozymu ke konzervaci vybraných potravinářských výrobků |
| Pekarská - Juhásová Jana | Identifikace dynamického chování rozprašovací sušárny NIRO ATOMIZER |
| Píchová Šárka | Kinetika hydrolýzy surovin pro výrobu pektinu |
| Podskoč Pavel | Optimální podmínky pro izolaci albuminu z drůbeží krve |
| Porubová Alexandra | Automatické řízení vsádkového sterilátoru počítačem a jeho simulace na laboratorním modelu |
| Potočiar Libor | Vliv stupně desintegrace na rheologické chování masa |
| Rozboj Lumír | Změny vaznosti při skladování předsoleného masa |
| Sedláček Zdeněk | Racionalizace některých dílčích technologických operací výroby bílkovinných hydrolyzátů ve Vitaně Byšice |
| Smetana Pavel | Výroba masových konzerv v rotoklávech MK Krahulčí |
| Strnad Jaroslav | Aplikace membránových procesů při zahušťování ovocných a zeleninových šťáv |
| Škrobánková Ivana | Stanovení aromatických polycyklických uhlovodíků v masných výrobcích |
| Štípek Vladimír | Ověření vakuového způsobu tavení sádla |
| Šubrt Josef | Vliv obsahu soli na rheologické chování masa |
| Taibi Mohamed | Vliv blanšírování rybí suroviny na jakost rybích konzerv a výši výrobních ztrát |
| Vaňková Alice | Jakost vakuově taveného sádla |
| Volek Jaromír | Vliv výšky a doba záhřevu na konzistenci vybraných sterilovaných produktů |
| Zbideh Adeb Omar A. | Aplikace membránových procesů v technologii výroby pektinu |
| Zelenková Zuzana | Fyzikálně-chemické vlastnosti kouře jako teplonosného a sušícího média |
| Žídková Hana | Vliv balení na kvalitu majonéz |
| Žíla Zbyněk | Testování účinnosti velkoobjemové míchačky masné suroviny |
Rok obhajoby 1987
Aktualizováno: 8.10.2014 22:15, Autor: Lukáš Vápenka
