Jméno | Téma práce |
Barnet Jiří | Matematické modelování procesu atmosférické kontinuální sterilace |
Beneš Petr | Inženýrsko-technologická analýza stacionárního autoklávu AV III na základě provozních měření |
Buďa Petr | Řízení provozních operací dehydratace, zahušťování a odpařování při výrobě polévkových přísad |
Holečková Zdeňka | Vaječný bílek a jeho zpracování |
Holubová Ivana | Vliv sterilačního záhřevu na aromatické látky vybraných konzervárenských |
Hons Zdeněk | Změny těkavých látek při zahušťování ovocných a zeleninových šťáv membránovými procesy |
Hroudová Jana | Technologie rychlomarinování a marinování v sudech |
Klapuchová Radka | Možnosti zvýšení stability balených tukových výrobků v atmosféře inertních plynů |
Kolář Ladislav | Využití krve jatečných zvířat |
Konečný Stanislav | Vliv obsahu vody na rheologické chování masa |
Krechlerová Sylva | Řízení technologických operací při výrobě polévkových koření |
Kůtková Vlasta | Vliv sterilačního záhřevu na barevné změny vybraných konzervárenských výrobků |
Lysoňková Lea | Vliv extrémních teplot skladovacích na jakost ovocných polotovarů |
Margaritopulos Panajotis | Izolace křenové peroxidázy |
Matula Jaroslav | Látková a energetická bilance procesu izolace pektinu z jablečných výlisků v závodě VČKL Smiřice |
Mikolášková Jaromíra | Zahušťování meziproduktů výroby polévek a standartizace jejich složení |
Nádvorníková - Kudová Jitka | Nášleh zmrazených ovocných protlaků a zmrazených smetanových krémů |
Němeček Vít | Využití lysozymu ke konzervaci vybraných potravinářských výrobků |
Pekarská - Juhásová Jana | Identifikace dynamického chování rozprašovací sušárny NIRO ATOMIZER |
Píchová Šárka | Kinetika hydrolýzy surovin pro výrobu pektinu |
Podskoč Pavel | Optimální podmínky pro izolaci albuminu z drůbeží krve |
Porubová Alexandra | Automatické řízení vsádkového sterilátoru počítačem a jeho simulace na laboratorním modelu |
Potočiar Libor | Vliv stupně desintegrace na rheologické chování masa |
Rozboj Lumír | Změny vaznosti při skladování předsoleného masa |
Sedláček Zdeněk | Racionalizace některých dílčích technologických operací výroby bílkovinných hydrolyzátů ve Vitaně Byšice |
Smetana Pavel | Výroba masových konzerv v rotoklávech MK Krahulčí |
Strnad Jaroslav | Aplikace membránových procesů při zahušťování ovocných a zeleninových šťáv |
Škrobánková Ivana | Stanovení aromatických polycyklických uhlovodíků v masných výrobcích |
Štípek Vladimír | Ověření vakuového způsobu tavení sádla |
Šubrt Josef | Vliv obsahu soli na rheologické chování masa |
Taibi Mohamed | Vliv blanšírování rybí suroviny na jakost rybích konzerv a výši výrobních ztrát |
Vaňková Alice | Jakost vakuově taveného sádla |
Volek Jaromír | Vliv výšky a doba záhřevu na konzistenci vybraných sterilovaných produktů |
Zbideh Adeb Omar A. | Aplikace membránových procesů v technologii výroby pektinu |
Zelenková Zuzana | Fyzikálně-chemické vlastnosti kouře jako teplonosného a sušícího média |
Žídková Hana | Vliv balení na kvalitu majonéz |
Žíla Zbyněk | Testování účinnosti velkoobjemové míchačky masné suroviny |
Rok obhajoby 1987
Aktualizováno: 8.10.2014 22:15, Autor: Lukáš Vápenka