| Jméno | Téma práce |
| Bělohlávková Hana | Průmyslová výroba albuminu z drůbeží krve |
| Dirbáková - Škrabalová Vlasta | Vliv podmínek hydrolýzy surovin pro výrobu pektinu z hlediska kvality výsledného produktu |
| Hovorka Miloslav | Rheologické chování desintegrovaného masa v závislosti na podmínkách jeho skladování |
| Hurníková Hana | Organické kyseliny jako kritérium pro hodnocení průběhu termického zpracování ovoce |
| Klouček Richard | Testování velkoobjemové míchačky typu Škoda při procesu míchání desintegrovaného hovězího výrobního masa |
| Kotva Pavel | Vliv různých přísad na rheologické chování předsoleného masa |
| Kovaříková Zuzana | Polycyklické aromatické uhlovodíky v kouři a vybraných masných výrobcích |
| Kučerová Michaela | Vakuové balení brambor |
| Luxová Ida | Testování velkoobjemové míchačky typu Škoda při procesu míchání desintegrovaného vepřového výrobního masa |
| Metelková Blanka | Sledování kyanovodíku v sterilovaných kompotech |
| Myška Petr | Technologické operace při výrobě bílkovinných hydrolyzátů a jejich racionalizaci |
| Novák Petr | Optimalizace balení výrobků z mletého zmrazeného masa |
| Nováková Evelina | Zhodnocení surovinové základny pro výrobu kojenecké výživy |
| Perglová - Kuželová Ivana | Kontinualizace hydrolýzy surovin pro výrobu pektinu |
| Procházková Jitka | Možnosti odstranění amoniaku z mrazírenských prostorů pomocí vhodných |
| Sedláček Zdeněk | Účinky lysozymu na mikrobiologický obraz vybraných rybích výrobků |
| Sobota Martin | Využití organických kyselin k prodloužení trvanlivosti chlazené drůbeže |
| Turková - Košvicová Alena | Technická diagnostika pásové sušárny a stanovení režimu sušení vybraných potravinářských surovin |
| Vinklárková Milena | Analýza zdrojů variability sterilačního účinku měřeného v provozních podmínkách |
| Vydrová - Fialová Klára | Dietní vláknina |
Rok obhajoby 1988
Aktualizováno: 8.10.2014 22:16, Autor: Lukáš Vápenka
