| Jméno | Téma práce |
| Alexandre Amalia Maria | Změny lipidů v masných výrobcích během skladování v závislosti na výrobě a době skladování |
| Bínová Markéta | Analýza pektinových látek v kalných nápojích |
| Dudková Jana | Příprava vlákninových preparátů z různých zdrojů a možnosti jejich využití |
| Fürrych Richard | Dynamické vlastnosti stacionárního sterilačního zařízení |
| Hrenyková Soňa | Studium změn vlastností ovocných a zeleninových šťáv účinkem elektrochemických redoxních dějů |
| Jagoš Martin | Studie procesu paření prasat v MP Písnice |
| Jauris René | Balení pitné vody |
| Klement Marcel | Automatizovaný systém řízení technologického procesu |
| Kubášková Jana | Izolace anthokyanových barviv jeřábu černého a ověření jejich stability |
| Kubík Martin | Termoinaktivační křivky termorezistentních plísní |
| Minaříková Kateřina | Možnosti snížení aplikace chemických konzervovadel |
| Nováková Blanka | Aplikace mléčného kvašení pro konzervaci zeleninových polotovarů a přípravu výrobků |
| Pacák Ota | Výroba fermentovaných salámů v podmínkách podniku SALMA Březhrad |
| Pálek David | Teplosměnné charakteristiky potravin sterilovaných v obalech, jejich vlastnosti a možnosti předpovědi |
| Sowa Mariusz | Experimentální sledování průběhu sterilačního procesu |
| Staňková Lenka | Technologické vlastnosti masa zvěřiny |
| Stříteský Petr | Barva a barevné změny masa zvěřiny |
| Tintová Ivana | Získávání přirozených antioxidantů z rostlinných materiálů |
| Tomíčková | Studium výroby trvanlivých salámů |
| Vlčková Martina | Analytické metody hodnocení průběhu mléčného kvašení zeleniny |
| Vojtová Hana | Příprava a balení zeleninových salátů |
| Youprou Melita | Stanovení charakteristik dynamiky přestupu tepla pro vybrané konzervárenské výrobky |
| Živocká Jana | Studium některých fyzikálně-chemických vlastností medu |
Rok obhajoby 1991
Aktualizováno: 8.10.2014 22:29, Autor: Lukáš Vápenka
