| Jméno | Téma práce |
| Istenesová Lýdie | Studium účinků konzervačních látek a snížené vodní aktivity na vybrané kmeny vláknitých hub |
| Jakouš Vladimír | Možnosti uplatnění obalů z nasávané kartonáže pro balení potravin a krmiv |
| Junková Jana | Optimalizace zajištění loupané zeleniny pro podnik RAPA Bzenec |
| Kadaňová Vladimíra | Údržnost masa a masných výrobků |
| Kopecká Pavla | Studium vybraných vlastností obalů pro mikrovlnný ohřev |
| Macáková Vendulka | Vliv balení v modifikované atmosféře na kvalitu loupaných solených arašídů |
| Mašková Renata | Zhodnocení technologie výroby nakládaných mas v podmínkách firmy Prave |
| Novák Svatopluk | Identifikace falšování výrobků z ovoce a zeleniny |
| Soukup Vratislav | Změny složení modifikované atmosféry při skladování masných výrobků |
| Štěpánková Zuzana | Vliv podmínek přípravy na retenci senzoricky významných složek hotových |
Rok obhajoby 1996
Aktualizováno: 8.10.2014 22:33, Autor: Lukáš Vápenka
