| Jméno | Téma práce |
| Amaro Miguel | Effect of high oxygen atmosphere packaging on quality in fresh-cut vegetables |
| Čikešová Michala | Nežádoucí mikroflóra v kyselých potravinách, způsoby její inhibice |
| Macková Pavlína | Stanovení organických kyselin ve vejcích |
| Opichalová Irena | Autenticita potravin s obsahem vajec, metody detekce falšování |
| Perlíková Lucie | Využití prediktivních modelů v analýze nebezpečí |
| Pošta Dalibor | Změny kvality zeleniny ošetřené vysokým hydrostatickým tlakem |
| Saláková Alena | Závady při procesu zrání a následujícího skladování trvanlivých salámů |
| Sedláčková Petra | Studium mikroflóry pasterovaných vaječných žloutků |
| Skryjová Olga | Hodnocení kvality jatečně upravených těl a masa |
| Smítková Hana | Možnosti využití biofiltrů při čištění vzduchu |
| Vacková Kateřina | Studium přípravy a vlastností polymerních obalových materiálů s antimikrobní funkcí |
Rok obhajoby 2003
Aktualizováno: 8.10.2014 22:46, Autor: Lukáš Vápenka
