| Jméno | Téma práce |
| Dokulilová Alena | Studium vybraných změn potravin balených v modifikované atmosféře |
| Hezoučká Jana | Faktory ovlivňující kvalitu a autenticitu kakaa a výrobků z kakaa |
| Krnáčová Zuzana | Využití analýzy obrazu při sledování změn mělněného masa |
| Kutálková Zuzana | Metody hodnocení autenticity výrobků z ovoce a zeleniny |
| Milatová Eva | Údržnost baleného mělněného masa a masných polotovarů |
| Mittelbach Radek | Detekce rostlinných přísad v masných výrobcích |
| Poláková Karolína | Metody ověřování trvanlivosti potravinářských výrobků |
| Rajchl Aleš | Autenticita alkoholických nápojů vyráběných z ovoce a vajec |
| Samcová Eva | Studium přípravy a vlastností obalových materiálů s vázanými antimikrobními činidly |
| Šafaříková Irena | Příprava a charakterizace bioaktivních obalů |
| Šplíchalová Jitka | Balení ovoce v modifikované atmosféře |
Rok obhajoby 2005
Aktualizováno: 8.10.2014 22:48, Autor: Lukáš Vápenka
