| Jméno | Téma práce |
| Buriánková Martina | Měření antioxidační kapacity v potravinách rostlinného původu |
| Cirmaciová Sandra | Studium přípravy bioaktivních biodegradovatelných obalů |
| Dupáková Zdeňka | Testování biofilmů v dynamických podmínkách |
| Gebauerová Šárka | Zavádění norem GFSI ve výrobě potravin |
| Guřanová Dana | Změny aktivity vybraných enzymů jablek během skladování |
| Hončíková Kateřina | Hodnocení rizika křížové kontaminace alergeny |
| Lojková Anna | Sledování růstu plísní na trvanlivých salámech pomocí analýzy obrazu |
| Rychtáriková Renata | Studium přípravy a možností aplikace obalových materiálů s vázanými chelatačními činidly |
| Šťávová Jana | Biogenní aminy ve fermentovaných potravinách |
| Vávra Filip | Využití vysokoteplotní plynové chromatografie |
Rok obhajoby 2006
Aktualizováno: 8.10.2014 22:49, Autor: Lukáš Vápenka
