Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → O ústavu → Historie a současnost → Absolventi magisterského studia 1954-2012 → Rok obhajoby 2010
iduzel: 7564
idvazba: 8558
šablona: stranka
čas: 26.9.2020 17:39:45
verze: 4723
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Rok obhajoby 2010

Jméno Téma práce
Baxant Josef Nové metody posuzování autenticity výrobků z ovoce a zeleniny
Čajková Kristina Aplikace analýzy rizik při optimalizaci postupů podle normy IFS
Kamenovská Markéta Hodnocení senzorických vlastností a provádění spotřebitelských testů potravin
Kopřivová Eva Faktory ovlivňující stabilitu ovocných pomazánek se sníženým obsahem cukru
Kořínková Lucie Autenticita a bezpečnost doplňků stravy
Krestýnová Jitka Aplikace aseptických postupů při horkém rozlivu ovocných náplní
Potůček Tomáš Vliv aditiv a způsobu tumblování na barvu, texturu a údržnost šunky
Pražáková Šárka Výskyt a teplotní odolnost bakterií způsobujících kažení nápojů
Průša Karel Zhodnocení výroby sušených masných výrobků
Touati Aicha Bent Fethi Optimalizace podmínek přípravy surovin pro výrobu sendvičů a baget
Vallová Hana Sledování kvality potravin v mrazírenském řetězci

Aktualizováno: 8.10.2014 22:52, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi