| Jméno | Téma práce |
| Baxant Josef | Nové metody posuzování autenticity výrobků z ovoce a zeleniny |
| Čajková Kristina | Aplikace analýzy rizik při optimalizaci postupů podle normy IFS |
| Kamenovská Markéta | Hodnocení senzorických vlastností a provádění spotřebitelských testů potravin |
| Kopřivová Eva | Faktory ovlivňující stabilitu ovocných pomazánek se sníženým obsahem cukru |
| Kořínková Lucie | Autenticita a bezpečnost doplňků stravy |
| Krestýnová Jitka | Aplikace aseptických postupů při horkém rozlivu ovocných náplní |
| Potůček Tomáš | Vliv aditiv a způsobu tumblování na barvu, texturu a údržnost šunky |
| Pražáková Šárka | Výskyt a teplotní odolnost bakterií způsobujících kažení nápojů |
| Průša Karel | Zhodnocení výroby sušených masných výrobků |
| Touati Aicha Bent Fethi | Optimalizace podmínek přípravy surovin pro výrobu sendvičů a baget |
| Vallová Hana | Sledování kvality potravin v mrazírenském řetězci |
Rok obhajoby 2010
Aktualizováno: 8.10.2014 22:52, Autor: Lukáš Vápenka
