Jméno | Rok | Téma |
Dr.Ing. Pavel Kalač | 1995 | Steroidní glykoalkaloidy v potravinářských surovinách |
Dr. Mona Samy Halaby MSc. | 1996 | Nutriční změny během skladování a zpracování brambor a jablek |
Dr. Ing. Bronislav Bačo | 1997 | Barva masných výrobků během výroby a skladování |
Dr. Ing. Miroslav Čeřovský | 1998 | Řízení mléčné fermentace vybraných rostlinných substrátů |
Ing. Jaromír Volek Ph.D. | 1999 | Vybraná kriteria jakosti potravin, jejich sledování a cílená kontrola |
Ing. Lenka Votavová Ph.D. | 1999 | Změny masných výrobků a hotových pokrmů během skladování |
Ing. Dušan Brůna Ph.D. | 2000 | Vliv vysokého tlaku na vybrané chemické a enzymové procesy při zpracování potravin |
Ing. Petr Pyš Ph.D. | 2000 | Sledování jakosti potravin se zaměřením na falšování citrusových šťáv |
Ing. Lýdie Tichá Ph.D. | 2000 | Vliv vysokého tlaku na vybrané mikroorganismy v ovocných šťávách |
Ing. Helena Čížková Ph.D. | 2001 | Přirozené inhibitory klíčení uskladněných brambor |
Salem Esmeir Ahmed Ali, MSc. Ph.D. | 2001 | Texture of potatoes as determined by objective methods |
Ing. Jarmila Jeleníková Ph.D. | 2003 | Textura masa a masných výrobků |
Ing. Ludmila Prokůpková Ph.D. | 2004 | Technologické vlastnosti masa různých živočišných druhů |
Ing. Pavel Valchař Ph.D. | 2004 | Kvalita surovin v masné výrobě |
Ing. Martin Dušek Ph.D. | 2004 | Využití kapilární elektroforézy v analýze potravin |
Ing. Ivana Poustková Ph.D. | 2004 | Studium vybraných metod hodnocení migrace složek obalů potravin |
Ing. Pavlína Muchová Ph.D. | 2005 | Faktory ovlivňující mikrobiální stabilitu pasterovaných vaječných hmot |
Ing. Naděžda Cahlíková Ph.D. | 2005 | Postup ověřování systémů bezpečnosti a jakosti u výrobců potravin |
Ing. Kamila Klaudisová Ph.D. | 2005 | Studium vlastností polymerních obalových materiálů s aktivní antimikrobní funkcí |
Ing. Vendula Prokorátová Ph.D. | 2006 | Využití on-line spojení kapilární izotachoforézy a kapilární zónovou elektroforézou v analýze potravin |
Ing. Veronika Soukupová Ph.D. | 2007 | Autenticita potravin, detekce falšování |
Ing. Rudolf Ševčík Ph.D. | 2007 | Vliv technologického zpracování na zdravotní nezávadnost potravin |
Ing. Iveta Fabíková Ph.D. | 2007 | Bakteriální původci kažení kyselých potravin |
Ing. Petra Skálová Ph.D. | 2007 | Autenticita potravin, detekce falšování |
Ing. Jana Krátká Ph.D. | 2008 | Využití mikroskopické detekce a analytických metod v technologii zpracování potravin |
Ing. Naďa Hasníková Ph.D. | 2009 | Využití vysokého tlaku v potravinářské praxi |
Ing. Jan Pivoňka Ph.D. | 2009 | Výskyt nebezpečí a řízení rizika v potravinářském průmyslu |
Ing. Jana Schovánková Ph.D. | 2009 | Sledování vybraných složek jablek (Malus x domestica Borkh.) vhodných pro organické pěstování |
Ing. Lucie Janotová Ph.D. | 2010 | Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů |
Ing. Petra Sedláčková Ph.D. | 2010 | Studium biofilmů |
Ing. Bo-Anne Rohlík Ph.D. | 2012 | The usage of video image analysis in meat technology |
Ing. Jan Vaňha Ph.D. | 2012 | Metody detekce falšování masných výrobků |
Ing. Hana Smítková Ph.D. | 2013 | Příprava a charakterizace bioaktivních a biodegradovatelných obalů |
Absolventi doktorského studia 1995-2013
Aktualizováno: 14.10.2014 19:19, Autor: Lukáš Vápenka