První ročník bakalářského studia
Název | Semestr | Rozsah | Kredity |
Produkce potravinářských surovin | letní | 2/0 Zk | 3 |
Druhý ročník bakalářského studia
Název | Semestr | Rozsah | Kredity |
Potravinářské technologie a biotechnologie | letní | 3/0 Zk | 3 |
Exkurze | letní |
Třetí ročník bakalářského studia
Název | Semestr | Rozsah | Kredity |
Principy úchovy a balení potravin | zimní | 2/1 z+Zk | 4 |
Technologie potravin | letní | 5/1 Zk | 7 |
Témata bakalářských prací vypsaných Ústavem konzervace potravin na akademický rok 2017/18 jsou uvedena zde.
Studenti se na vybrané téma přihlásí u vedoucího příslušné práce (osobně, mailem nebo telefonicky). Vedoucí práce následně zapíše vybraného studenta na zvolené téma do Studentského informačního systému.
Informace k psaní a odevzdání bakalářské práce najdete na stránkách intranetu v sekci Bakalářské studium.
Okruhy ke státním závěrečným zkouškám pro bakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie (obor Technologie potravin)