Název |
Technologie masa |
Technologie vajec |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny |
iduzel: 7701
idvazba: 8720
šablona: stranka
čas: 13.9.2024 16:22:18
verze: 5476
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 8720
šablona: stranka
čas: 13.9.2024 16:22:18
verze: 5476
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7701
idvazba: 8720
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/druhy-rocnik/tp-oboru-ii'
iduzel: 7701
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7694/7701
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8720
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/druhy-rocnik/tp-oboru-ii'
iduzel: 7701
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7694/7701
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Technologie potravin oboru II
Aktualizováno: 9.10.2014 17:04, Autor: Lukáš Vápenka