Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Principy úchovy potravin
iduzel: 7649
idvazba: 8660
šablona: stranka
čas: 14.8.2020 13:51:31
verze: 4671
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Obnovit | RAW

Principy úchovy potravin

Sylabus předmětu

Přednášky:

DŮLEŽITÉ INFO:

Zadání skupinové práce na příští týden 18. 12. 2019

Vyberte si potravinářský výrobek „nového typu“ (dle svého zájmu nebo odborného zaměření):

  • charakterizujte ho (základní složení, pH, aw…, základní postup výroby, obalový materiál, předpokládaná trvanlivost)
  • definujte, které specifické změny jsou klíčové pro jejich trvanlivost a faktory, které je ovlivňují
  • které konzervační zákroky (překážky) se je třeba použít pro zajištění/prodloužení jejich stability a bezpečnosti?
  • navrhněte metodu predikce trvanlivosti

 

Učební texty:

Aktualizováno: 12.12.2019 08:52, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi