Název |
Technologie masa |
Technologie výroby hotových pokrmů |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny |
iduzel: 7617
idvazba: 8623
šablona: stranka
čas: 13.9.2024 16:03:48
verze: 5476
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 8623
šablona: stranka
čas: 13.9.2024 16:03:48
verze: 5476
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 7617
idvazba: 8623
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/prvni-rocnik/tp-oboru-i'
iduzel: 7617
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7625/7617
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 8623
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/prvni-rocnik/tp-oboru-i'
iduzel: 7617
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7625/7617
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Technologie potravin oboru I
Aktualizováno: 9.10.2014 16:24, Autor: Lukáš Vápenka