Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
CZ
Čeština
EN
Angličtina
Telefonní seznam
Nezávislá obalová laboratoř
FPBT
VŠCHT
Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Domovská stránka
Lidé
Vedení ústavu
Zaměstnanci
O ústavu
Historie a současnost
Prezentace ústavu
Studium
Bakalářské studium
Magisterské studium
Doktorské studium
Věda a výzkum
Výzkum
Přístrojové vybavení
Publikace a patenty
Granty a projekty
Kurzy a poradenství
Kurzy a semináře
Poradenství
Analýzy a servis
Obalová laboratoř
Servis a analýzy
Nacházíte se:
VŠCHT Praha
–
FPBT
–
ÚKP
→
Věda a výzkum
→
Přístrojové vybavení
→ Elektromigrační metody
Elektromigrační metody
Kapilární elektroforéza
E 101 (Villa Labeco)
Kapilární elektroforéza
HP
3D
(Agilent Technologies)
Kapilární elektroforéza
IONOSEP 2003 (Recman)
Kapilární elektroforéza (dvě kapiláry)
IONOSEP 2005 (Recman)
Fotografie přístrojů
Aktualizováno: 23.2.2015 11:43, Autor: Lukáš Vápenka
A
BUDOVA A
Rektorát
oddělení komunikace
Vchod do budovy A
B
BUDOVA B
Ústav konzervace potravin
Nezávislá obalová laboratoř
C
BUDOVA C
Vchod do budovy C
1
Národní technická knihovna
2
Vchod k nám do budovy B
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice
Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi