Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Přístrojové vybavení → Provozní analýza potravin

Provozní analýza potravin

  • 3 UV/VIS spektrofotometry s proměnlivou vlnovou délkou a možností snímání spekter

  • Automatický titrátor (Mettler Toledo, typ DL22 F&B a typ T5 Excellence)

  • Automatický extraktor tuku Soxtec Systém 2043, FOSS

  • aw metr AquaLab Série 3 a 4

  • Destilační jednotka BÜCHI K-355

  • Laboratorní lis a trhací zařízení Instron 5544 (Instron Ltd.)

  • Přístroj pro měření sorpční izotermy AquaLab VSA

  • Refraktometry digitální a Abbeho

  • Sítový analyzátor – Retsch AS 200 s normalizovanou sadou sít

  • Spektrofotometr Minolta 2600d a Minolta CM-5 pro objektivní hodnocení barvy nejen potravin, ale i obalových materiálů

Fotografie přístrojů

Laboratorní lis a trhací zařízení Instron 5544 - pohled ze strany
Automatický extraktor tuku Soxtec Systém 2043
Automatický titrátor Mettler Toledo typ DL22 F
Spektrofotometr Minolta CM-5
Destilační jednotka BÜCHI K-355
Digitální a Abbeho refraktometr
Laboratorní lis a trhací zařízení Instron 5544
Sítový analyzátor Retsch AS 200
Spektrofotometr Lambda 25 PerkinElmer
Spektrofotometr Minolta 2600d
aw metr AquaLab Série 4
aw metr AquaLab Série 3
Přístroj pro měření sorpční izotermy - AquaLab VSA
Abbeho refraktometr Krüss s Peltierovým termostatem
Automatický titrátor - T5 Excellence

Aktualizováno: 9.7.2020 11:56, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi