Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Publikace a patenty → 2023

2023

Beňo, F., Horsáková, I., Kmoch, M., Petrzik, K., Kuncová, G., Ševčík, R.: Bacteriophages as a Strategy to Protect Potato Tubers against Dickeya dianthicola and Pectobacterium carotovorum Soft Rot. Microorganisms, 10 (12):2369, (2022); IF 4,5; Q2; OA.

Beňo, F., Kostlán, J., Pohůnek, V., Pivoňka, J., Ševčík, R.: Water activity of Czech dry–cured meat products: Influence of sampling point and sample preparation method. Czech Journal of Food Sciences, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Beňo, F., Škorpilová, T., Pohůnek, V., Podskalská, T., Mrlík, M., Tobolková, A., Ševčík, R.: Effect of pulsed electric field treatment on beef cuts properties: Tenderness, colour, drip loss, pH, electrical conductivity, water activity, cooking losses, drying. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 89 (2023) 103482; IF 6,6; Q1; OA.

Ćorković, I., Rajchl, A., Škorpilová, T., Pichler, A., Šimunović, J., Kopjar, M.: Evaluation of Chokeberry/Carboxymethylcellulose Hydrogels with the Addition of Disaccharides: DART-TOF/MS and HPLC-DAD Analysis. Onternational Journal of Molecular Sciences, 24(1), 448 (2023); IF 5,6; Q1; OA.

Kouřimská, L., Kvasnička, F., Kurečka, M., Rajchl, A., Škvorová, P., Kulma, M.: Taurine content in insects used as feed. Journal of Insects as Food and Feed, 9(9), 1151–1157, (2023); IF 5,1; Q1.

Krátká G., Horsáková I., Rýdlová L., Rajchl A.: Effect of sodium benzoate and potassium sorbate on Burkholderia cepacia, Paraburk holderia tropica and Paraburkholderia fun gorum in flavored noncarbonated water, Archiv für Lebensmittelhygiene, 74, 149–153, (2023); IF 0,3; Q4.

Kvasnička, F., Kouřimská, L., Bleha, R., Škvorová, P., Kulma, M., Rajchl, A.: Electrophoretic determination of chitin in insects. Journal of Chromatography A, 1695 (2023) 463952; IF 4,1; Q2.

Němečková, I., Trešlová, Š., Čížková, H., Rambousková, T., Forejt, A., H., Kružík, V., Gabrovská, D.: Formation of sensory active substances during ripening of Dutch-type cheese with reduced salt content. Czech Journal of Food Sciences, 41(2), 103–110, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Petrzik, K., Vacek, J., Kmoch, M., Binderová, D., Brázdová, S., Lenz, O., Ševčík, R.: Field Use of Protective Bacteriophages against Pectinolytic Bacteria of Potato. Microorganisms, 11 (3):620, (2023); IF 4,5; Q2; OA.

Podskalská, T., Říhová, K., Kružík, V., Škorpilová, T., Smutná, V., Potančoková, J., Čížková, H.: Možnosti detekce falšování citronových šťáv a nápojů na bázi citrónů. Chemické listy 117 (1), 23–29, (2023); IF 0,6; Q4; OA.

Skřivan, P., Sluková, M., Švec, I., Čížková, H., Horsáková, I., Rezková, E.: The use of modern fermentation techniques in the production of traditional wheat bread. Czech Journal of Food Sciences, 41(3), 173–181, (2023); IF 1,3; Q4; OA.

Suchopárová, M., Janoud, Š., Rýdlová, L., Beňo, F., Pohůnek, V., Ševčík, R.: Effect of acerola (Malpighia emarginata DC.) fruit extract on the quality of soft salami. Journal of Food and Nutrition Research, 61(4), 368–379, (2022); IF 1,1; Q4; OA.

Aktualizováno: 4.1.2024 13:35, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi