Archiv novinek






s potěšením si Vám dovolujeme oznámit, že přípravy 4. ročníku odborné konference Food Technology, Food Quality jsou v plném proudu.
Konference se uskuteční 5. února 2026 v prostorách Ústavu molekulární genetiky AV ČR, Vídeňská 1083, Praha 4.
Tato již tradiční událost nabídne prostor pro sdílení výsledků výzkumu, prezentaci nových technologií i výměnu praktických zkušeností v oblasti potravinářství a kvality potravin.
Podrobný program a další informace Vám zašleme během podzimu. Již nyní si však prosím zapište datum do kalendáře.
Věříme, že si tuto událost nenecháte ujít.
S přátelským pozdravem,
za organizační tým
doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.
vedoucí Ústavu konzervace potravin


Školení zaměřené na praktický výklad pravidel pro označování potravin dle platné legislativy EU se uskuteční v úterý 9. 9. 2025 od 9:00 do 16:00 v prostorách VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6.
Účastníci se seznámí s nejčastějšími pochybeními i s příklady z praxe.
Bližší informace a registrace ZDE.

