Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Food technology, food quality → Vědecký a organizační výbor (Committee)

Vědecký a organizační výbor (Committee)

Vědecký výbor

prof. Ing. František Kvasnička, CSc., VŠCHT Praha                           předseda vědeckého výboru

doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., VŠCHT Praha

prof. Ing. Tomáš Jirout, Ph.D., ČVUT Praha

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, VETUNI Brno

prof. Ing. Lenka Kouřimská Ph.D., ČZU Praha

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., VŠCHT Praha

doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D., JU České Budějovice

doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D., VŠCHT Praha

 

Organizační výbor

doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.

Ing. Iveta Horsáková, Ph.D.

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.

Ing. Eva Rudolfová

doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

Ing. Zdeňka Urbančíková

Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.

Aktualizováno: 19.10.2023 14:43, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi