Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Food technology, food quality → Vědecký a organizační výbor (Committee)
iduzel: 48277
idvazba: 54714
šablona: stranka_ikona
čas: 25.3.2023 00:19:17
verze: 5263
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 48277
idvazba: 54714
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: 'cs'
iduzel: 48277
path: 8548/6996/6998/7011/48250/48277
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Vědecký a organizační výbor (Committee)

Vědecký výbor

prof. Ing. František Kvasnička, CSc., VŠCHT Praha                           předseda vědeckého výboru

doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., VŠCHT Praha

prof. Ing. Tomáš Jirout, Ph.D., ČVUT Praha

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA, VFU Brno

doc. Ing. Lenka Kouřimská Ph.D., ČZU Praha

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., VŠCHT Praha

doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D., JU České Budějovice

doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D., VŠCHT Praha

 

Organizační výbor

doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D.

Ing. Iveta Horsáková, Ph.D.

Ing. Magdaléna Hrubá

Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.

doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.

Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.

Ing. Zdeňka Urbančíková

Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D.

Aktualizováno: 10.1.2020 10:50, Autor: Magdaléna Hrubá

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi