Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Kurzy a poradenství → Kurzy a semináře
iduzel: 47983
idvazba: 53888
šablona: stranka
čas: 4.5.2024 16:06:34
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/?event-type-group=kurzy-ukp,seminare-ukp
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 47983
idvazba: 53888
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kurzy/kurzy-a-seminare'
iduzel: 47983
path: 8548/6996/6998/7011/47971/47983
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kurzy a semináře

Systémy řízení jakosti a bezpečnosti potravin

Školící a konzultační středisko Ministerstva zemědělství ČR pro zavádění systému kritických bodů (HACCP) při Fakultě potravinářské a biochemické technologie VŠCHT pořádá v kurzy pro profesionální pracovníky v potravinářství, zástupce podniků i pro zájemce z řad veřejnosti.

Právě otevřené kurzy a semináře se zobrazují níže s možností se na ně přihlásit.

Individuální kurzy a poradenství

Nabízíme také individuální kurzy přímo ve vaší firmě nebo poradenství v oboru naší činnosti.

Nejste zalogován/a (anonym)

Praha - Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost

 
Popis semináře:

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech.

V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!

Program: <tbody> </tbody>

ČAS

TÉMA

TĚŠÍ SE NA VÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ

09:30-10:00

Registrace

 

10:00-10:30

Závěrečné slovo k řešenému projektu

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. (VŠCHT Praha)

10:30-11:00

Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii

 

Bc. Květa Krajíčková, nutriční terapeutka, MEDICON Hospitals, s.r.o.

11:00-11:45

Reformulace masných výrobků – čeho jsme dosáhli v rámci řešení projektu

doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA (VETUNI)

11:45-12:15

Přestávka na oběd

12:15-13:00

Závěrečné zhodnocení reformulace pekařských výrobků

doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.

Ing. Pavel Skřivan, CSc.

(VŠCHT Praha)

13:00-13:45

Závěrečné zhodnocení reformulace sýrů

Ing. Irena Němečková, Ph.D., Ing. Šárka Trešlová, Jan Forejt, Zdeněk Švandrlík (Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.), Ing. Vojtěch Kružík, Ph.D. (VŠCHT Praha)

13:45-14:15

Diskuse a závěrečné shrnutí

Řešitelé projektu

Volitelné součásti semináře:

Součástí semináře nejsou žádné workshopy, prosím, vyplňte X do přihlášky.

Přednášející:doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D.; Ing. Dana Gabrovská, Ph.D.; Ing. Marcela Sluková, Ph.D.; doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA; Ing. Irena Němečková, Ph.D.;
Datum konání: 11.10.2023
Čas konání: 10:00-14:30
Přihlašování do: 12. října 2023 9:46
Místo konání: Praha, Národní zemědělské muzeum, s. p. o., velký sál, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7
Kontakt - další informace:

Projekt č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků je podpořen z „Programu aplikovaného výzkumu Ministerstva zemědělství na období 2017-2025: ZEMĚ“.

Akce je uzavřena
Aktualizováno: 10.5.2019 11:50, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi