Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
CZ
Čeština
EN
Angličtina
Telefonní seznam
Nezávislá obalová laboratoř
FPBT
VŠCHT
Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Domovská stránka
Lidé
Vedení ústavu
Zaměstnanci
O ústavu
Historie a současnost
Prezentace ústavu
Studium
Bakalářské studium
Magisterské studium
Doktorské studium
Věda a výzkum
Výzkum
Přístrojové vybavení
Publikace a patenty
Granty a projekty
Kurzy a poradenství
Kurzy a semináře
Poradenství
Analýzy a servis
Obalová laboratoř
Servis a analýzy
Nacházíte se:
VŠCHT Praha
–
FPBT
–
ÚKP
→
Technologie potravin oboru II
→ Technologie zpracování ovoce a zeleniny
Technologie zpracování ovoce a zeleniny
Sylabus předmětu
Ukázka přednášek:
Sterilované okurky
Macerované ovoce a zelenina
Učební texty:
Technologie a zpracování ovoce a zeleniny
Zkušební otázky:
Zkušební otázky z TZOZ I, II
Aktualizováno: 10.1.2023 08:12, Autor: Lukáš Vápenka
A
BUDOVA A
Rektorát
oddělení komunikace
Vchod do budovy A
B
BUDOVA B
Ústav konzervace potravin
Nezávislá obalová laboratoř
C
BUDOVA C
Vchod do budovy C
1
Národní technická knihovna
2
Vchod k nám do budovy B
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice
Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit mobilní verzi