Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Technologie potravin oboru I → Technologie zpracování ovoce a zeleniny
iduzel: 7648
idvazba: 8658
šablona: stranka
čas: 28.3.2024 14:31:02
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 7648
idvazba: 8658
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/studium/mgrstudium/prvni-rocnik/tp-oboru-i/ovoce-zelenina'
iduzel: 7648
path: 8548/6996/6998/7011/7096/7192/7625/7617/7648
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Technologie zpracování ovoce a zeleniny

Aktualizováno: 9.2.2023 11:35, Autor: Jan Kříž

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi