iduzel: 45710
idvazba: 60928
šablona: stranka
čas: 13.9.2024 15:57:48
verze: 5476
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
idvazba: 60928
šablona: stranka
čas: 13.9.2024 15:57:48
verze: 5476
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 45710
idvazba: 60928
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710'
iduzel: 45710
path: 8548/6996/6998/7011/7097/7108/45706/45710
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
idvazba: 60928
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710'
iduzel: 45710
path: 8548/6996/6998/7011/7097/7108/45706/45710
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Výstupy a výsledky projektu č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
Aktualizováno: 16.1.2024 10:15, Autor: Lukáš Vápenka