Prosím počkejte chvíli...
Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: VŠCHT PrahaFPBTÚKP → Věda a výzkum → Granty a projekty → Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků → Výstupy a výsledky projektu č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
iduzel: 45710
idvazba: 60928
šablona: stranka
čas: 29.3.2024 02:32:57
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 45710
idvazba: 60928
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'ukp.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710'
iduzel: 45710
path: 8548/6996/6998/7011/7097/7108/45706/45710
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Výstupy a výsledky projektu č. QK1910100 Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků

Aktualizováno: 16.1.2024 10:15, Autor: Lukáš Vápenka

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Ústav konzervace potravin
Technická 3
166 28 Praha 6 – Dejvice

Tel: +420 220 443 002
Fax:+420 220 444 455
zobrazit plnou verzi