První ročník magisterského studia
Název | Semestr | Rozsah | Kredity |
Odborný projekt programu technologie potravin | zimní | 0/3 kz | 3 |
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu | zimní | 2/0 kz | 2 |
Základy managementu | zimní | 2/1 kz | 3 |
Principy úchovy potravin | zimní | 2/1 z+Zk | 4 |
Technologie potravin oboru I | letní | 3/1 z+Zk | 5 |
Provozní analýza potravin | letní | 2/1 z+Zk | 4 |
Laboratoře oboru | letní | 0/8 kz | 5 |
Teorie spotřebitele | letní | 2/0 kz | 2 |
Odborná praxe | letní | z | 3 |
Druhý ročník magisterského studia
Název | Semestr | Rozsah | Kredity |
Balení potravin | zimní | 2/1 z+Zk | 4 |
Autenticita a detekce falšování potravin | zimní | 2/1 z+Zk | 4 |
Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti | zimní | 2/1 z+Zk | 4 |
Technologie potravin oboru II | zimní | 3/1 z+Zk | 5 |
Technologický projekt | zimní | 0/8 kz | 7 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | 0/5 kz | 3 |
Seznam vypsaných témat diplomových prací.
Informace k psaní a odevzdání diplomové práce najdete na stránkách intranetu v sekci Navazující magisterské studium.
Okruhy ke státním závěrečným zkouškám pro navazující magisterské studium:
Studijní program Technologie potravin, obor Konzervace potravin a technologie masa